Een vibrator kopen kan jouw seksleven tot een hoogtepunt vol genot brengen. Bij de sexshop is de keuze aan vibrators zeer divers. Je kunt een vibrator voor jezelf of voor jouw liefde kopen om beiden tot een groot orgasme te komen. Een sekspeeltje past goed in de slaapkamer. Het seksleven wordt met dit tripapparaat extra nieuw leven ingeblazen. Vibrators kunnen zowel dienen als massage van onder andere de clitoris, anale vibrators of een vibrerende penisring die de penis en eikel stimuleert voor een seksueel hoogtepunt. De meeste vibrators zijn van siliconen en kunnen goed worden verdragen in de geslachtsdelen.

 

Soorten vibrators

 

Je kunt je clitoris optimaal bevredigen met dit apparaat. Een speciale clitoris vibrator is hiervoor ontwikkeld. Seks met zowel jezelf als met je partner geef je op deze manier een extra dimensie van genot. In de seksshop kun je altijd navragen welke bij jouw genotswensen past. Een vibrator is een leuke ervaring. Jij en jouw partner kunnen ook dubbele dildo’s kopen waarbij je gezamenlijk genot ervaart. Zo kun jij jouw partner is anaal penetreren en heb je een dildo die tegelijkertijd jouw vagina in gaat. Hierdoor geniet je van een dubbel orgasme. Een luchtdruk vibrator trilt niet maar heeft lucht stimulatie van de erogene zones. Deze staat bekend om haar enorme orgasmes die ze veroorzaakt. Deze toy is daarom zeer spectaculair.

 

Vibrator aanschaffen

 

Je kunt ook een realistische triltoy kopen die eruitziet als een echte penis. Dit is zeer fijn als je op het moment geen partner hebt. Je kunt dan genot beleven als bij een echte penetratie. Bij de sexshop zijn verschillende realistische vibrators te koop. De speeltjes zijn van zacht materiaal gemaakt en brengen snel een orgasme op gang. Met een Tarzan dildo kan zowel direct je clitoris als vagina worden gestimuleerd. Om iemand of jezelf te vingeren bestaan er ook nog kleine vinger tril speeltjes die je om je vinger in de geslachtsdelen of anus brengt. Je hebt daarnaast veel formaten. Je kunt als je lef hebt voor een grote dildo gaan. Wil je het echter wat meer easy doen? Dan kun je voor een kleine of midden formaat dildo gaan. Er zijn zowel gladde dildo’s als dildo’s met nopjes en aanhangsels om meer sensatie te bereiken. Met of zonder trilfunctie. Van belang is dat je kiest voor een goede kwaliteit en dat de dildo ook veilig is en dus geen allergische reacties op kan wekken. Voor soepelheid kun je wat glijmiddel erbij kopen.