Het concept

Flex Hair & Beauty Salon is er voor de professionele kapper die zelfstandig aan de slag wil in een inspirerende omgeving. De passie voor het kappersvak moet door al je aderen stromen en je moet gedreven zijn om nog beter te worden.

Flex Hair & Beauty Salon is de salon voor de toekomst. Je werkt als zelfstandig ondernemer, maar je deelt de salon met andere gepassioneerde kapperondernemers. Elke ondernemer huurt zijn/haar eigen stoel. De kracht van het succes ligt dus bij de positieve samenwerking. Met elkaar deel je ideeën en kennis om samen nog betere kappers te worden. Het doel: samen groeien, zodat een ieder er beter van wordt!
Dat betekent ook dat een ieder inspraak heeft over het reilen en zeilen in de salon.

“Zeer aantrekkelijke instapregeling!”

Je staat er met je collega’s niet alleen voor. Vanuit Flex Hair & Beauty Salon wordt je in allerlei zaken ondersteund. Denk hierbij aan hulp bij je administratie, trainingen, productinkoop etc. Tijdens de gehele periode bij Flex Hair & Beauty Salon geven we je tips en adviezen om je omzet te vergroten. Je kan hierdoor veel sneller succesvoller worden in je vak.

Voor de klant moet een bezoek aan Flex Hair & Beauty Salon een beleving zijn. De service en behandelingen moeten top zijn, zodat men dit doorvertelt aan anderen. Dit onderscheidt ons van andere salons.
Daarnaast zijn wij actief op social media om de salon onder de aandacht te brengen bij potentiële nieuwe klanten.

  • Voordelen voor jou als zelfstandige:

  • Je bepaalt zelf je werktijden.
  • Er is elk jaar een aanbod aan trainingen.
  • Je kan meer verdienen dan in loondienst.
  • Je hoeft veel minder te investeren dan bij het starten van een eigen salon.
  • Je profiteert van de kennis van anderen.
  • Er zijn mogelijkheden om door te groeien binnen Flex Hair & Beauty Salon.
  • Je werkt in een salon waar service en kwaliteit prioriteit zijn.
  • Je profiteert van de ondersteuning op o.a. administratief gebied.
  • Je zit niet vast aan jarenlange huurcontracten en hoge pandlasten.

“Meer verdienen met minder risico!”

Voorwaarden
Om de klanten in de salon de ultieme beleving te geven en de onderlinge samenwerking optimaal te laten verlopen, werkt iedereen volgens het salonreglement van Flex Hair & Beauty Salon.
Wil je bij ons een stoelhuren dan moet je verplicht deelnemen aan het volgende:

A- Try Out
Iedereen die als ondernemer aan de wil gaan bij Flex Hair & Beauty Salon is ongeacht de reeds verkregen ervaring verplicht om deel te nemen aan de Try Out. Tijdens deze Try Out bekijken wij samen met jou aan welke vaktechnische aspecten er nog gewerkt kan worden.
Ook zullen we de filosofie en werkwijze van Flex Hair & Beauty Salon met je doornemen.

B- Master Training
De Master Training beslaat een periode van maximaal 6 maanden. Tijdens deze periode werk je gewoon in de salon en volg je de vaktechnische trainingen die besproken zijn tijdens en na de Try Out. Ook volg je andere trainingen zoals marketing, advisering, administratie, productkennis etc.

Opzegging
We dwingen je niet om jarenlange contracten bij ons af te sluiten. Wel is de minimumduur van een contract één jaar. Deze kan steeds met een jaar verlengd worden. Bij het direct afsluiten van langere contracten krijg je een korting op de stoelhuur.

Meer informatie?
Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via het formulier op de contactpagina!
Wij zullen in januari 2017 een infoavond hebben. De datum wordt z.s.m. op deze website vermeld.