GKhair

GKhair is veel meer dan slechts een naam.Het is een merk met een belofte. De belofte dat de wensen van je haar zullen worden vervuld. GKhair investeert heel veel in onderzoek en ontwikkeling om zo de ontwikkeling van het haar te bevorderen door nieuwe en innovatieve producten te ontwikkelen. Alle producten zijn vrij van o.a. parabenen, sulfaten, gluten en paraffine.
GKhair is geschikt voor alle haartypen en is nu verkrijgbaar in 70 landen over de hele wereld. GKhair is het eerste en enige bedrijf dat de geweldige voordelen van Juvexin omarmt.

Juvexin is een speciale mix van proteïnen en peptides, speciaal geoptimaliseerd voor het haar. Juvexin is ontwikkeld om het haar te beschermen en te herstellen naar haar jonge status en is verwerkt in alle GKhair producten wereldwijd. Het geeft het haar dezelfde eigenschappen terug welke gevonden worden in jong, gezond en energiek haar, maar die in de loop der tijd worden verloren.
Juvexin dringt diep in het haar en zorgt voor de belangrijke conditionering en bevochtiging ervan. Juvexin bevat geen kunstmatige ingrediënten of harde chemicaliën. Dit verbetert de zachtheid en vermindert frictie, waardoor het haar beter bestand is tegen hitte, het minder snel breekt en beter handelbaar wordt. Op zowel nat als droog haar is er minder klitvorming tijdens het borstelen, waardoor het haar minder snel zal breken en de algehele handelbaarheid verbetert.

Wat je wensen ook mogen zijn, GKhair is hetgeen je haar nodig heeft!
Kijk voor meer informatie op:WWW.GKHAIR-PROFESSIONAL.NL

Mizani

Voor het ontkroezen van het haar maken wij gebruik van de relaxers van Mizani ,welke superieur zijn in de branche. De Butter Blend Relaxers bevatten een mix van cocoa butter, shea butter en honing wat zorgt voor een geweldige bescherming en conditionering voor het haar. De gepatenteerde HG technologie geeft het gewenste resultaat, maar houdt de kwaliteit van het haar intact.

flex_hair_and _beauty-mizani

Bombshell Wax

Bombshell Wax wordt door experts gemaakt in kleine hoeveelheden zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Alle ingrediënten worden met zorg geselecteerd en zijn van superieure kwaliteit.
Bombshell Wax wordt gebruikt op een lage temperatuur en brengt geen schade aan de huid aan.