Isbelia

Ik ben jong begonnen in de beauty branche en heb nu 16 jaar ervaring met waxen en pedicure en 10 jaar ervaring met gezichtsbehandelingen. Ik hou van het contact met mensen. Mijn vak is echt mijn passie. Het geeft mij een voldaan gevoel als als ik merk dat een klant zich na een behandeling helemaal lekker in haar/zijn vel voelt.
In dit vak ben je nooit uitgeleerd, daarom volg ik ook cursussen  voor micro blading, zodat ik die behandelingen volgend jaar kan aanbieden.

Lucia

Ik heb jaren ervaring en geniet ervan om mensen mooi te maken. Dit vak is echt waar ik van hou.  Ik kan zowel europees haar als afro haar behandelen. Ook heren kunnen zonder problemen bij mij op de stoel komen zitten. In de loop der jaren heb ik allerlei technieken geleerd. Knippen, kleuren, hair weaving, scheren, vlechten, pruiken maken etc. Krullen knippen is mijn specialisme. Ik nodig iedereen uit bij mij op de stoel te komen zitten.

Jouw naam!

Heb jij ervaring met haar-, nagel- of lichaamsverzorging en wil je ook een werkplek huren in deze professionele salon? Kan jij de kwaliteit leveren die past bij een topsalon?
Stuur ons dan even een berichtje dan hoor je zo spoedig mogelijk van ons.